Udendørs træningsfællesskab for kvinder i KBH NV!

NÆSTE OPSTART MARTS 2022

Tilknyt dig et unikt fællesskab af kvinder på vores 8 ugers udendørs bootcamp!

Vi garanterer på bootcampen at:

Du vil blive mere glad, energisk og få overskuddet tilbage i hverdagen.

Du uanset niveau vil blive udfordret og opleve træningsglæden, mens du har det sjovt & hårdt med andre ligesindede kvinder!

Du får styrket hele din krop til holdtræning, hvor der er plads til alle!

Du opbygger (endnu) flere gode og holdbare sunde vaner!

Du bliver en del af et hold kvinder (30+) der er i samme båd, hvor gejst og motivation er noget vi giver til hinanden

​Hvordan kommer jeg i gang?​​

For at starte på et af mine bootcamp hold, så skal du tilmelde dig digitalt til det hold du ønsker at deltage på, herfra sendes du videre til registrerings- og betalingssiden. Du finder de næste hold via knappen: "Se næste holdopstart her".

Når din din tilmelding er registreret, modtager du en bekræftelses-mail med opstartsdato og forskellige opstartsinformationer.

Hvem er denne bootcamp for?

Vores udendørs bootcamp er til dig, der trænger til et skub for at komme i gang igen efter en masse hjemmearbejde og kaos i hverdagen! Dig som gerne vil ud af fitnesscenteret og i stedet træne i skønne omgivelser med massere af frisk luft. Og som inderligt drømmer om holdbare resultater og træningsvaner som man glæder sig til! 

Du kan være med uanset dit nuværende træningsniveu! Vi skræddersyer øvelserne til dig, så du kan være uanset skavanker.

Dit mål kan være at blive stærkere, få bugt med de dårlige vaner eller tabe de overflødige kilo! Du kan læse mere om indholdet af bootcampen under "Se næste holdopstart" ovenfor.

Kickstart din nye sundere livsstil med en sjov, varierende og udfordrende træning, der samtidig fylder dig med energi og giver dig overskuddet tilbage i hverdagen!​​​

Fordele ved at træne udendørs!

 • Du får et helt gratis energiboost og føler dig mere frisk undervejs og efter!
 • Der er masser af frisk luft og ingen dårlig lugt af sved og indelukkethed.
 • Du behøver ikke bekymre dig om alle spejlene fra fitnesscenteret eller overfyldte fitnesscentre og holdsale.
 • Du vil opleve du uanset dit energi niveau før du kommer til træning, vil føle dig frisk, energifyldt og i godt humør efter hver evig eneste træning.
 • Du vil være langt mere produktiv samt effektiv i timerne efter din træning!
 • Du vil føle dig stolt og som en sand viking når du har gennemført en træning i stiv blæst, regnvejr eller lign.
 • Modsat de typiske fitness hold, hepper vi på hinanden, snakker, hygger, smiler og griner når vi træner. Så du vil opleve at tiden flyver afsted når du er her!
 • Du sover langt bedre efter en træning i den friske luft.

​Hvilken slags træning er det?​​

Træningsformen er en helkropstræning bestående af en blanding af styrketræning og funktionel træning med et puls element indover. Træningen foregår med kropsvægt, TRX-slynger, kettlebells og elastikker. Vi træner udendørs på et træningsområde på Grøndalsvænget skole, hvor der også er er gratis parkeringsmuligheder.

Alle træninger foregår udendørs uanset vejret. Ved meget tordenvejr, kan træningerne udskydes eller rykkes til en anden dag.​

​Skal jeg på kur, for at få noget ud af det?​​

Nej, overhovedet ikke. Hvis du ønsker det, kan du tilkøbe en kostplan, som er skræddersyet til dig og dine behov. Min filosofi indenfor kost er, at intet er forbudt – det handler derimod om mængderne, man indtager.​

For at du kan tabe dig, kræver det, at du er i kalorier underskud, hvilket jeg kan vejlede dig i, så du får de rigtige mængder mad samt den rigtige fordeling af forskellige makronærringsstoffer.

Det behøver ikke være besværligt, at tabe sig og spise efter en kostplan. Det kræver blot lidt tilvænning i starten, indtil du lærer hvor store mængder, du skal spise, af de forskellige fødevarer. ​​​

​Skal jeg være i form for at deltage?​​

Nej, det skal du ikke. Meningen er, at du kan komme i form under bootcampen. Du kan være med uanset hvilket niveau, du befinder dig på lige nu – også selvom du aldrig har trænet før.​​

​Hvor træner i henne?​​

Vi træner som udgangspunkt ved Grøndals Multicenter i KBH NV. Men i tilfælde af slem  regn/sne-vejr træner vi på Grøndalsvænget skole i KBH NV - hvor det er muligt at træne i læ for vejret. Hvis du tilmeldes man + ons holdene, så træner vi fast mandage på skolen. 

Afprøv bootcamp konceptet før du køber!

Er du i tvivl om der er noget for dig? Prøv vores introsession først, her får du et indblik i hvordan en typisk træning foregår og har mulighed for at møde vores trænere samt stille spørgsmål. Nedenfor er oplistet hvad du får med når du tilmelder dig vores intro session:

 • En 60 min. gruppe-træningssession, hvor vi vil træne sammen i den friske luft, og opleve hvor skønt det er at træne udendørs!

 • En indkøbsguide som giver et indblik i hvordan man navigerer i sundhedsjunglen!

 • 3 Gratis opskrifter som giver idéer til lækre og sunde måltider som hele familien vil elske!

 • Eksklusivt sign up tilbud, så hvis du beslutter dig for at fortsætte med at arbejde med os, opnår du et super godt tilbud på vores kommende 8-ugers udendørs bootcamp.

Skal du med på den næste introsession?

Klik på "Tilmeld mig introsession” nedenfor på den dato der passer dig.​

Søndag d. 20/2-2022

kl. 10-11.30

Lørdag d. 26/2-2022

kl. 10.30-12.00

​Anmeldelser og anbefalinger

Læs et udkast af hvad vores klienter siger om os

Ane Stobbe | ★★★★★

5. Juli 2021

At træne hos Kristine har været det bedste, jeg længe har gjort for mig selv.

Jeg har haft et 4 måneders forløb med 8 ugers bootcamp, 1:1 træning med Kristine samt kostvejledning.

Kristine har hjulpet mig til at finde glæden ved træning, og hun ved lige, hvornår hun kan presse en lidt mere. At træne sammen med andre ligesindede på bootcampen har været sjovt og motiverende, og Kristine forstår at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. 

Alle kan være med uanset niveau, og at træningen foregår udendørs har kun været et ekstra plus. Jeg glæder mig til at skulle til træning nu og har virkelig fået lyst til at blive ved med at træne. At jeg har tabt 10 kg og har det meget bedre i min krop, er det bedste resultat jeg kunne ønske mig.

Kristine har mine varmeste anbefalinger 😃

Karin Svensson | ★★★★★

25. Maj 2021

Jeg har deltaget på Kristines bootcamp siden januar i år og er blevet totalt afhængig! Fantastisk træning med god variation i øvelser. Det her er lige hvad jeg har brug for! Jeg kan mærke at min krop er blevet stærkere og det har givet mig glæden at træne tilbage! 

Det er fedt at træne sammen med andre kvinder der er i ca samme alder og form/kondi som jeg, det giver god motivation, stemning og vi kan fejre succeser og fremskridt sammen.

Jeg er stort fan af at det er udendørs, det giver et ekstra boost at få frisk luft samtidig som man træner.

Lisa Banditt Martinsen | ★★★★★

16. Maj 2021

Fantastisk personlig træner, varieret i sine øvelser, tager hensyn og ser den enkelte. Anbefales på det varmeste 🤩

Mette Robertsen | ★★★★★

16. Maj 2021

Jeg elsker at gå på kirstine s bootcamp. Jeg får mere energi, fokus på kost og sover bedre om natten. Jeg kan varmt anbefale, er forløb hos Kirstine knapmann. 

Hun er smilende, fuld af energi og har fokus på alle som deltager. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så er det her en fantastisk, sjov og livsbekræftende måde at gøre det på.

Kjersti Fosheim | ★★★★★

​7. Maj 2021

Det begyndte med et tilfældig opslag på FB i fjor sommer, og endte med 20 kg vægttab og et nyt liv! Tak til Kristine og hendes geniale bootcamp + 1:1 koncept = 4 mdr der virkelig ændret mit liv🤩​Som ekstrabonus tabte min kæreste 18 kg. Nu 5 mdr senere holder vi begge stadig vægten og den sunde linje 💪Med Kristine som PT/kostvejleder fik jeg indprentet nye sunde rutiner i hverdagen, som også nemt kunne videreføres efter endt forløb. Kristine er med sit blide, dejlige væsen en fantastisk stabil og professionel støttespiller – der gør noget der er rigtig svært meget meget nemmere. Jeg har fået træningsmotivationen tilbage og er generelt blevet bedre tll at prioritere mig selv, min krop og eget velvære. Får daglig komplimenter for mit nye look, udstråling og giv. Invester i dig selv! Sign up til Kristines bootcamp + 1:1 forløb. A life changing decision. Kæmpe anbefaling herfra ​⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sofie Sløk | ★★★★★

​April 2021
​ 

Skøn træning som kommer hele vejen omkring - alle bliver udfordret -og det hele kan tilgås på alle niveauer. Det er simpelthen så skønt at være udendørs - så dårligt vejr er det alligevel sjældent når først man er ude. Kristine kommer godt omkring det hele, viser og forklarer super og der er generelt god, afslappet og sjov stemning. Alle tiders måde at komme igang - eller fortsætte på.

Lena Steffie Clausen | ★★★★★

​14. april 2021
​ 

Kristine træning udendørs er helt fantastisk - selvom man kun ved lidt om træning kan man sagtens være med- og der er massere af smil og glæde og træningen er forskellig hver gang, så man bliver aldrig kørt træt i det.-

Jeg er så glad for jeg tilmeldte mig og vil anbefale det til alle der gerne vil i gang og på ingen måde har lyst til træning centre.-

Kort sagt det er fantastisk TRÆNING!!!

Alexandra Storch | ★★★★★

​12. april 2021

Super dygtig og meget motiverende træner. Hun får min varmeste anbefaling og jeg glæder mig til at fortsætte på hendes lettere øvet hold når vi afslutter begynder holdet.

Bettina Bæk Kiefer | ★★★★★

​10. december 2020

Hvis du har et nytårsfortsæt om at komme igang med at træne - så giv Kristines bootcamp en chance.

Det er vanedannende og jeg kan kun give Kristine mine varmeste anbefalinger.

Kristine er super nærværende, ambitiøs og motiverende!

Kristine formår at variere træningen fra gang til gang så det aldrig bliver kedeligt.

Jeg tager en bootcamp mere efter nytår!​

Marie Josefine Høvring | ★★★★★

​29. oktober 2020

​Jeg har taget 8 ugers bootcamp sammen med min søster for at komme i form og få noget trænings motivation. Træningen er veltilrettelagt så man kan følge med uanset niveau. 

Kristine hjælper individuelt og på vores hold er der en kanon stemning så selvom man måske ikke orker at træne så gør man det alligevel og kommer hjem med et smil på læben. Jeg snupper 8 uger mere -eller mere.​​

Anna S. Bastholm Jensen | ★★★★★

​27. september 2020

Jeg har nu gået til en bootcamp hos Kristine i 8 uger. Hun er meget nærværende og engageret som træner. Det har været hårdt og sjovt, og Kristine er god til konstant at udfordre og gøre en bedre. 

Jeg glæder mig til 8 uger mere!​

Bettina Møller | ★★★★★

​13. april 2021

​ Siden sommeren 2020 har jeg trænet hos Kristine, og det kan jeg varmt anbefale. Kristine formår, at få alle med, og er der øvelser, du ikke kan udføre, finder hun fluks et alternativ. Vi træner hårdt og har det sjovt i mens. Vi er efterhånden mange, der deltager igen og igen, og det kan kun være et tegn på, at Kristines træning er god. Træningen er variereret, og vi laver aldrig samme workout flere gange i træk.

Har du aldrig prøvet at træne udendørs, så er det bare om at hoppe på et af Kristines hold.

Stina Als | ★★★★★

22. december 2020

I sommer deltog jeg i det første af 2 bootcamp-forløb med Kristine, som jeg fulgte op med et personligt 2:1 forløb sammen med min søster.

Jeg kan varmt anbefale begge dele til alle, som kunne tænke sig nye inputs til deres træning og et ekstra kærligt og dybt motiverende skub til at komme igang igen!

Vi er nu halvvejs igennem vores personlige forløb og begejstringen holder stadig ved og jeg glæder mig faktisk til at skulle træne!

Kristine formår at skabe et trygt rum og at møde én lige der hvor man er og se hvad man har brug for, for at kunne overskue at komme igang og ikke mindst holde ved!

Tak Kristine

Carina Cederbye | ★★★★★

​13. december 2020

​Jeg har fulgt et 8 ugers forløb med Kristine efterfulgt af et 6 ugers forløb og i 2021 skal jeg træne 1:1 med Kristine igennem 3 måneder.

"Alt handler om at tage en beslutning".

Når du beslutter at tage hånd om dig selv ved fx at forbedre din styrke, udholdenhed, balance og kondition, vil jeg varmt anbefale Kristine Koch Knapmann som personlig træner.

Kristine forstår at skabe en god stemning blandt sine deltagere, at give os varierede øvelser som giver smil på læben - men også sved på panden.

Der er altid højt humør og vi hepper på hinanden - "Teamspirit" er nøgleordet når vi træner.

Skynd dig at tilmelde dig - dér bliver udsolgt rimelig hurtigt .

Bente Vejby Jensen | ★★★★★

​12. december 2020

​Kristine er den mest Fantastiske træner du kan ønske dig. Humøret og motivationen er altid i top. Kristine har givet mig glæden ved at træne. Jeg har nu været på to bootcamps og har netop meldt mig til yderligere 8 uger. Jeg har ALDRIG i mit liv holdt ved noget så længe når det har med motion at gøre, og nyder at komme afsted hver gang. Kroppen har det markant bedre og jeg føler mig friskere og lettere. 

TAK Kristine. Jeg glæder mig til at komme igang igen.​

Lis Glazer | ★★★★★

​5. oktober 2020

Jeg har virkelig nydt Kristines 8 ugers bootcamp så meget, at jeg har meldt mig til yderligere 8 uger.

Kristine formår at motivere, at være nyskabende samt variere sin træning.

Ikke en gang har jeg misset og jeg er altid glad og stolt, når jeg tager derfra.

Kristine er inkluderende i sin tilgang og det er fedt.​

Ayse Demir | ★★★★★

​26. september 2020

Kan stærkt anbefale Kristines trænings lektioner, hvor du får et godt sammensætning af øvelser, der er med til at give styrke, motivation og boost 💪

Det er cirkel træning du ikke vil gå glip af og skal prøves!

Jeg er sikker på jeg kommer igen... 😊​​

Trine Markussen Allerslev | ★★★★★

​24. september 2020

Kæmpe anbefaling herfra! Kristine er både dygtig, motiverende og ikke mindst meget sød og tålmodig! Seriøs, men også en fin social oplevelse. Tak til både dig, Kristine, og alle mine wingwomen  ✨

Rikke Lindegaard Manuel | ★★★★★

​24. september 2020

Kristine er en virkelig dygtig personlig træner som er både nærværende, seriøs og god til at skabe en varm og hyggelig stemning. Jeg har været SÅ glad for at være del af hold 4 hos Kristine og kan varmt anbefale et forløb. TAK 🙌🙌🙌

Laura Folden | ★★★★★

​7. september 2020
​ 

Vil klart anbefale Kristine 💪

Jeg har været på et af de fede udendørs bootcamp hold, hvor man er sammen med nogle andre seje kvinder. Jeg synes der har været en rigtig god og varm stemning og den er Kristine bestemt med til at sætte. Der er både plads til en joke og et opmuntrende "kom så", hvilket jeg sætter stor pris på.

Der har været en god blanding af forskellige øvelser og synes bestemt at man bliver udfordret. Af personlige grunde har jeg måtte trække mig, men når overskuddet til træning er tilbage.

​- Vil jeg klart tage fat i Kristine igen 🙏​​​

Lene Rømer Nielsen | ★★★★★

​8. september

Kristine er den perfekte sammensætning af en skrap og sjov træner😁 Hun sørger for at der er plads til god stemning, mens hun samtidig pisker os rundt og følger professionelt med i om vi udfører øvelserne korrekt 💪

I al slags vejr sørger hun for at træningen kan gennemføres ved at tilpasse den til forholdene. Sammen er vi seje, bakker hinanden op og glæder os over de efterhånden kendte ansigter vi møder et par gange om ugen på holdet 🥳

Vil klart anbefale Kristine hvis du går og overvejer at gøre noget godt for dig selv 🤗

Cecillie Dichmann Dumanski | ★★★★★

​27. september 2020

Supergod, sjov og alsidig træning, der kan tilpasses flere niveauer afhængig af form. Man glemmer hurtig tid og sted, og pludselig har man færdiggjort en fed træning med ømme muskler. Kan bestemt anbefales! ​💪

Følg mig på Instagram

Se de seneste nyheder, billeder og videoer lige her

Besøg mig ​på Facebook

Følg mig på Facebook og få et større indblik i min hverdag. Her finder du en masse inspiration til træning, kost og en sund livsstil.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Jeg har trænet i ca. 10 år og har beskæftiget mig med alt fra​ boksning, svømning, fitness træning, styrketræning og cro​ssfit. 

Min tilgang til træning er, at den skal tilpasses den enkelte. Det skal være udfordrende, men også sjovt! 

Hvad får du ud af en personlig træner?

correct (1)  ​Du vil blive mere glad, energisk og få overskuddet tilbage i hverdagen.

correct (1)  ​Du får det liv du har drømt om, med overskuelig kost, sjov og udfordrende træning.

correct (1)  Du vil opnå et varigt vægttab og/eller en stærk krop gennem træning og kostoptimering.

correct (1)  ​Du får hjælp til at forvandle træning fra en sur pligt til en sund og sjov vane.

Kontakt mig

Kristine Knapmann

Vennemindevej 39, Kbh Ø

Telefon: 53 54 40 53

E-mail: Info@kristineknapmann.dk

Se mine handelsbetingelser