Udendørs træningsfællesskab for kvinder i KBH NV!

NÆSTE OPSTART MARTS 2022.

Tilknyt dig et unikt fællesskab af kvinder på vores udendørs bootcamp!

Vi garanterer på bootcampen at:

Du vil blive mere glad, energisk og få overskuddet tilbage i hverdagen.

Du uanset niveau vil blive udfordret og opleve træningsglæden, mens du har det sjovt & hårdt med andre ligesindede kvinder!

Du får styrket hele din krop til holdtræning, hvor der er plads til alle!

Du opbygger (endnu) flere gode og holdbare sunde vaner!

Du bliver en del af et hold kvinder (30+) der er i samme båd, hvor gejst og motivation er noget vi giver til hinanden

​Hvordan kommer jeg i gang?​​

For at starte på et af mine bootcamp hold, så skal du tilmelde dig digitalt til det hold du ønsker at deltage på, herfra sendes du videre til registrerings- og betalingssiden. Du finder de næste hold via knappen: "Se næste holdopstart her".

Når din din tilmelding er registreret, modtager du en bekræftelses-mail med opstartsdato og forskellige opstartsinformationer.

Hvem er denne bootcamp for?

Vores udendørs bootcamp er til dig, der trænger til et skub for at komme i gang igen efter en masse hjemmearbejde og kaos i hverdagen! Dig som gerne vil ud af fitnesscenteret og i stedet træne i skønne omgivelser med massere af frisk luft. Og som inderligt drømmer om holdbare resultater og træningsvaner som man glæder sig til! 

Du kan være med uanset dit nuværende træningsniveu! Vi skræddersyer øvelserne til dig, så du kan være uanset skavanker.

Dit mål kan være at blive stærkere, få bugt med de dårlige vaner eller tabe de overflødige kilo! Du kan læse mere om indholdet af bootcampen under "Se næste holdopstart" ovenfor.

Kickstart din nye sundere livsstil med en sjov, varierende og udfordrende træning, der samtidig fylder dig med energi og giver dig overskuddet tilbage i hverdagen!​​​

Fordele ved at træne udendørs!

 • Du får et helt gratis energiboost og føler dig mere frisk undervejs og efter!
 • Der er masser af frisk luft og ingen dårlig lugt af sved og indelukkethed.
 • Du behøver ikke bekymre dig om alle spejlene fra fitnesscenteret eller overfyldte fitnesscentre og holdsale.
 • Du vil opleve du uanset dit energi niveau før du kommer til træning, vil føle dig frisk, energifyldt og i godt humør efter hver evig eneste træning.
 • Du vil være langt mere produktiv samt effektiv i timerne efter din træning!
 • Du vil føle dig stolt og som en sand viking når du har gennemført en træning i stiv blæst, regnvejr eller lign.
 • Modsat de typiske fitness hold, hepper vi på hinanden, snakker, hygger, smiler og griner når vi træner. Så du vil opleve at tiden flyver afsted når du er her!
 • Du sover langt bedre efter en træning i den friske luft.

​Hvilken slags træning er det?​​

Træningsformen er en helkropstræning bestående af en blanding af styrketræning og funktionel træning med et puls element indover. Træningen foregår med kropsvægt, TRX-slynger, kettlebells og elastikker. Vi træner udendørs på et træningsområde på Grøndalsvænget skole, hvor der også er er gratis parkeringsmuligheder.

Alle træninger foregår udendørs uanset vejret. Ved meget tordenvejr, kan træningerne udskydes eller rykkes til en anden dag.​

​Skal jeg på kur, for at få noget ud af det?​​

Nej, overhovedet ikke. Hvis du ønsker det, kan du tilkøbe en kostplan, som er skræddersyet til dig og dine behov. Min filosofi indenfor kost er, at intet er forbudt – det handler derimod om mængderne, man indtager.​

For at du kan tabe dig, kræver det, at du er i kalorier underskud, hvilket jeg kan vejlede dig i, så du får de rigtige mængder mad samt den rigtige fordeling af forskellige makronærringsstoffer.

Det behøver ikke være besværligt, at tabe sig og spise efter en kostplan. Det kræver blot lidt tilvænning i starten, indtil du lærer hvor store mængder, du skal spise, af de forskellige fødevarer. ​​​

​Skal jeg være i form for at deltage?​​

Nej, det skal du ikke. Meningen er, at du kan komme i form under bootcampen. Du kan være med uanset hvilket niveau, du befinder dig på lige nu – også selvom du aldrig har trænet før.​​

Hvor træner i henne?

Vi træner udendørs ved Grøndals Multicenter i KBH NV. Ved tilfælde af megen regn/sne træner ved ved Grøndalsvænget skole i KBH NV, hvor vi kan stå i læ og overdækket.
​OBS! Man + ons holdene træner alle mandage på skolen!
​Der er gratis parkerings muligheder begge steder, men det er København, og det kan være svært at få en plads nogle gange. Så snup cyklen - hvis muligt!

Afprøv bootcamp konceptet før du køber!

Er du i tvivl om der er noget for dig? Prøv vores introsession først, her får du et indblik i hvordan en typisk træning foregår og har mulighed for at møde vores trænere samt stille spørgsmål. Nedenfor er oplistet hvad du får med når du tilmelder dig vores intro session:

 • En 60 min. gruppe-træningssession, hvor vi vil træne sammen i den friske luft, og opleve hvor skønt det er at træne udendørs!

 • En indkøbsguide som giver et indblik i hvordan man navigerer i sundhedsjunglen!

 • 3 Gratis opskrifter som giver idéer til lækre og sunde måltider som hele familien vil elske!

 • Eksklusivt sign up tilbud, så hvis du beslutter dig for at fortsætte med at arbejde med os, opnår du et super godt tilbud på vores kommende udendørs bootcamp.

Skal du med på den næste introsession?

Klik på "Tilmeld mig introsession” nedenfor på den dato der passer dig.​

Søndag d. 20/3 2022

kl. 10.30-11.30

​Anmeldelser og anbefalinger

Læs et udkast af hvad vores klienter siger om os

Ane Stobbe | ★★★★★

5. Juli 2021

At træne hos Kristine har været det bedste, jeg længe har gjort for mig selv.

Jeg har haft et 4 måneders forløb med 8 ugers bootcamp, 1:1 træning med Kristine samt kostvejledning.

Kristine har hjulpet mig til at finde glæden ved træning, og hun ved lige, hvornår hun kan presse en lidt mere. At træne sammen med andre ligesindede på bootcampen har været sjovt og motiverende, og Kristine forstår at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. 

Alle kan være med uanset niveau, og at træningen foregår udendørs har kun været et ekstra plus. Jeg glæder mig til at skulle til træning nu og har virkelig fået lyst til at blive ved med at træne. At jeg har tabt 10 kg og har det meget bedre i min krop, er det bedste resultat jeg kunne ønske mig.

Kristine har mine varmeste anbefalinger 😃

Karin Svensson | ★★★★★

25. Maj 2021

Jeg har deltaget på Kristines bootcamp siden januar i år og er blevet totalt afhængig! Fantastisk træning med god variation i øvelser. Det her er lige hvad jeg har brug for! Jeg kan mærke at min krop er blevet stærkere og det har givet mig glæden at træne tilbage! 

Det er fedt at træne sammen med andre kvinder der er i ca samme alder og form/kondi som jeg, det giver god motivation, stemning og vi kan fejre succeser og fremskridt sammen.

Jeg er stort fan af at det er udendørs, det giver et ekstra boost at få frisk luft samtidig som man træner.

Lisa Banditt Martinsen | ★★★★★

16. Maj 2021

Fantastisk personlig træner, varieret i sine øvelser, tager hensyn og ser den enkelte. Anbefales på det varmeste 🤩

Mette Robertsen | ★★★★★

16. Maj 2021

Jeg elsker at gå på kirstine s bootcamp. Jeg får mere energi, fokus på kost og sover bedre om natten. Jeg kan varmt anbefale, er forløb hos Kirstine knapmann. 

Hun er smilende, fuld af energi og har fokus på alle som deltager. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så er det her en fantastisk, sjov og livsbekræftende måde at gøre det på.

Kjersti Fosheim | ★★★★★

​7. Maj 2021

Det begyndte med et tilfældig opslag på FB i fjor sommer, og endte med 20 kg vægttab og et nyt liv! Tak til Kristine og hendes geniale bootcamp + 1:1 koncept = 4 mdr der virkelig ændret mit liv🤩​Som ekstrabonus tabte min kæreste 18 kg. Nu 5 mdr senere holder vi begge stadig vægten og den sunde linje 💪Med Kristine som PT/kostvejleder fik jeg indprentet nye sunde rutiner i hverdagen, som også nemt kunne videreføres efter endt forløb. Kristine er med sit blide, dejlige væsen en fantastisk stabil og professionel støttespiller – der gør noget der er rigtig svært meget meget nemmere. Jeg har fået træningsmotivationen tilbage og er generelt blevet bedre tll at prioritere mig selv, min krop og eget velvære. Får daglig komplimenter for mit nye look, udstråling og giv. Invester i dig selv! Sign up til Kristines bootcamp + 1:1 forløb. A life changing decision. Kæmpe anbefaling herfra ​⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bat-El Menadeva Karpantschof

★★★★★

Jeg kan varmt anbefale Kristine.

Efter en lang pause fra træning pga. blandt andet skulderskade og problemer med knæ, fik jeg Kristine som PT. Med hendes hjælp, er jeg både blevet stærkere og har lært at jeg sagtens kan selvom min krop nogle gange driller. Det er skønt at få troen på sin krop tilbage.

Derudover ved Kristine ved præcis hvornår jeg har en dag hvor jeg lige kan presses det ekstra, og hvornår jeg ikke skal det. Det er fedt!​

Mie Bohnensack Larsen

★★★★★

Mit forløb hos Kristine startede med en samtale omkring træning og kostplan, hvor jeg blev introduceret for kalorietælling, styrketræning og planlægning af måltider. Selvom det var noget, jeg tidligere havde bandet langt over, var strukturen helt sikkert det, der hjalp allermest, når planen skulle overholdes. Jeg tror også, mange forbinder kostplaner med kedelige salater og tørre kiks, men der var stadig plads til ”luksus” mad og rødvin. Tre gange træning om ugen virkede også helt vildt uoverskueligt og uopnåeligt, men også det lykkedes 💪

Motivationen blev holdt oppe, at man allerede efter 3 kg kunne mærke en forskel. Efter 5 kg sad mit tøj meget bedre end tidligere, mine meget stramme cowboybukser blev løsere, og mit ansigt tyndere.

Nu er det blevet til hele 10 kg, og jeg føler mig mere tilpas i min egen krop. Forløbet er desværre afbrudt pga. et udvekslingsophold, men jeg har taget alle de gode vaner jeg har fået med videre og bruger dem stadig hyppigt i min dagligdag.

Jeg kan helt sikkert anbefale Kristine, hvis du ligesom mig ønsker at få det bedre med dig selv​.

Pernille Viktoria Fonseca Huss

★★★★★

Jeg har været så heldig at få kyndig vejledning gennem en længere periode fra Kristine. Vejledningen indebar både kost og træning herunder hjemmetræning.

Kristine har formået at give mit et sundt billede på mad og sørget for at give mig indsigt i kcal og energiomsætning af diverse madvare. Samtidigt har hun hjulpet mig med at få et bedre selvbillede af min krop og givet mig indsigt i, at en sund krop kan se ud på forskellige måder.

Med hendes holistiske tilgang til sundhed, ikke bare fysisk men også psykisk sundhed har hjulpet mig med at booste min interesse for en sund og stærk krop, så det passer ind i min hverdag og til mit selvbillede.

​Jeg kan derfor kun sige, at jeg varmt kan anbefale Kristine!

Camilla Jaqueline Bruun

★★★★★

Hej, jeg har et træningsforløb med Kristine på 16 uger (2 træninger per uge), vi har været i gang i 4 - 5 uge, inde corona ramte.

Mit mål har været primært at for motivationen tilbage til at træne, og blive stærker og komme i form, der det har være rigtig svært for mig det sisdte lange stykke tid, og jeg ved for tidliger hvad træning kan gøre både fysisk og psykis, og jeg må sige at jeg virkelig har fået motivationen tilbage, bare efter kort tid.

Jeg har kunne holde mine træninger til vert anden dag, her i disse corona måneder (85% af tiden), det har også givet mig at jeg har fået mere overskud til at fokusere på min kost, og det er mega fedt.

Så alt i alt har det allerede hjålpede mig rigtig meget, og jeg kan kun anbefale det, og glæder mig til at forsætte med træningerne med Kristine, nå træningcentrerne for lov til at åbne op igen. 😃💪​

Julie Jessien Olesen

★★★★★

Jeg har trænet med Kristine siden november 2019. Jeg opsøgte Kristine, da jeg var træt af at føle mangel på energi, ingen lyst til at træne og gerne ville tabe mig.

Vi har siden opstart trænet 2 gange om ugen, hvor træningen altid har været varieret og fuld af energi. Jeg har fået hjælp til at blive motiveret, stærkere og i langt bedre form. Undervejs i forløbet har vi gennemført test, som har motiveret mig da jeg kunne se fremskridt hver gang. Det har resulteret i at jeg har nået det mål jeg satte mig for. 10,5 kg er tabt samt 47 cm er forsvundet. Ydermere føler jeg, at jeg har langt mere energi, og jeg har fortsat lysten til at træne.​

Jeg er meget glad for det forløb, vi har haft og jeg er så glad for Kristine har hjulpet mig på vej :-)​

Stine Als | ★★★★★

​22. december 2020
​ 

I sommer deltog jeg i det første af 2 bootcamp-forløb med Kristine, som jeg fulgte op med et personligt 2:1 forløb sammen med min søster.

Jeg kan varmt anbefale begge dele til alle, som kunne tænke sig nye inputs til deres træning og et ekstra kærligt og dybt motiverende skub til at komme igang igen!

Vi er nu halvvejs igennem vores personlige forløb og begejstringen holder stadig ved og jeg glæder mig faktisk til at skulle træne!

Kristine formår at skabe et trygt rum og at møde én lige der hvor man er og se hvad man har brug for, for at kunne overskue at komme igang og ikke mindst holde ved!

Tak Kristine

Følg mig på Instagram

Se de seneste nyheder, billeder og videoer lige her

Besøg mig ​på Facebook

Følg mig på Facebook og få et større indblik i min hverdag. Her finder du en masse inspiration til træning, kost og en sund livsstil.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Jeg har trænet i ca. 10 år og har beskæftiget mig med alt fra​ boksning, svømning, fitness træning, styrketræning og cro​ssfit. 

Min tilgang til træning er, at den skal tilpasses den enkelte. Det skal være udfordrende, men også sjovt! 

Hvad får du ud af en personlig træner?

correct (1)  ​Du vil blive mere glad, energisk og få overskuddet tilbage i hverdagen.

correct (1)  ​Du får det liv du har drømt om, med overskuelig kost, sjov og udfordrende træning.

correct (1)  Du vil opnå et varigt vægttab og/eller en stærk krop gennem træning og kostoptimering.

correct (1)  ​Du får hjælp til at forvandle træning fra en sur pligt til en sund og sjov vane.

Kontakt mig

Kristine Knapmann

Vennemindevej 39, Kbh Ø

Telefon: 53 54 40 53

E-mail: Info@kristineknapmann.dk

Se mine handelsbetingelser