Udendørs bootcamps i KBH NV.

​Næste opstart: Marts 2022

BOOTCAMP ABONNEMENT KONCEPT:

Info om vores udendørs bootcamp:​

 • Løbende opstart (Start op lige når det passer dig!)
 • 2 holdtyper: Øvede & normal/begynder (Bliv udfordret uanset niveau!)
 • ​FLEKSIBELT​ henover de travle perioder (Book selv de træninger der passer!)
  • Sommer: Juni, juli & August
  • Julen: november & december
 • Unikt transformerende fællesskab af ligesindede kvinder!

Indhold bootcampen:

 • 2 x ugentligt træninger m. personlig træner af 55 min (På et fast hold)

  • Man & Ons (kl. 17-18 & 18-19)
  • Tirs & tors (Kl. 17-18 & 18-19)
 • Månedlig kropsmåling ("Tilstandsrapport af din krop - følg din udvikling!)
 • Styrke & konditions test hver 2. måned. (Følg din fremgang!)
 • 2 x hjemmetræningsprogrammer (Med & uden udstyr! )
 • Support pr. tlf. / FB-gruppe/Mail (Man - fre kl. 8-16)
 • Adgang til lukket FB- gruppe for dit hold.
 • Adgang til lukket FB-gruppe for alle vores klienter. ​

BONUS indhold:

 • GRATIS træningsmåtte (Værdi 350,-) til de første 50 tilmeldte.
 • GRATIS månedlig søndagstræning (Hver 1. søndag i måneden)
 • Opstartsgave (Din første måned)
 • "Sådan gør du madlavningen sund, nem & overskuelig uden at skulle timevis i køkkenet eller alle mulige dyre super foods!" (20 lette & lækre opskrifter!)
 • Lær præcist hvad din krops energibehov er vha. super simpel skabelon!
 • Videoguide til at naile din livsstillsændring step by step!
 • Lær at navigere i sundhedjunglen, bliv klogere på din kostsammensætning & varedeklarationer (Guide)
 • "Øg aktiviteten i din hverdag gennem vores sjove challenge idéer! Skabelon inkl. let forståelig guide til at opsætte din næste challenge!".

Samlet værdi pr. måned: 3800,-

Din pris pr. måned: kr. 1295,-

Opsigelse

Ønsker du at opsige dit trænings abonnement, så skal du sendes os en mail på info@kristineknapmann.dk, og så opsiger vi dit abonnement. OBS det er dit eget ansvar at sørge for at snede din opsigelse skriftligt til os. 

Der er en minimums bindingsperiode på 2 måneder, fra opstartsdato af. Herefter skal du blot give os besked senest 1 måned før du ønsker at opsige din træning. 

Tilmelder du dig fx d. 1/3, så er du bundet i marts og april måned. Og skal senest sende din opsigelse slut marts, hvis du ikke ønsker at fortsætte efter april måned. 

​Tilmeld dig bootcamp hold i 2022!

​Perfekt til dig som vil skyde dit nytårs fortsæt igang på en sjov, udfordrende og resultatgivende måde!

Hold A - Man + ons kl. 17-18

Øvet hold v. Kristine

Opstart i Marts 2022

Hold B - Man + ons kl. 18-19

Normalt hold v. Kristine

Opstart i Marts 2022

Hold C - Tirs + tors kl. 17-18

Normalt hold v. Kristian

Opstart i April 2022

Hold D - Tirs + tors kl. 18-19

Øvet hold v. Kristian

Opstart i April 2022

Holdtyper på bootcampen: "Normal/begynder" & "Øvede"

For at kunne deltage på de "øvede-hold", skal du som minimum have deltaget på en af mine bootcamps før, og/eller kende til almindelig styrketrænings øvelser. Er du i tvivl om hvilket hold du skal tilmelde dig? - så kontakt mig - så tager vi en snak om, hvilket hold der vil passe godt til dig.

Begynder + normal holdet er for dig der er helt ny i træningsverdenen, eller for dig som har været igang før men som trænger til lige og komme tilbage i rytmen. Er du fortsætter bootcamp deltager - kan du også sagtens være med her, da vi nok skal sørge for at du bliver presset og får en god hård træning!

OBS! Når man tilmelder sig et hold tilmelder man sig et bestemt tidspunkt, hvis man af en eller anden årsag ikke kan deltage i disse træninger, har man jf. handelsbetingelserne ikke krav på erstatningstræninger.

Hvor træner i henne?

Vi træner udendørs ved Grøndals Multicenter i KBH NV. Ved tilfælde af megen regn/sne træner ved ved Grøndalsvænget skole i KBH NV, hvor vi kan stå i læ og overdækket.
​OBS! Man + ons holdene træner alle mandage på skolen!
​Der er gratis parkerings muligheder begge steder, men det er København, og det kan være svært at få en plads nogle gange. Så snup cyklen - hvis muligt!

​Anmeldelser og anbefalinger

Læs et udkast af hvad vores klienter siger om os

Ane Stobbe | ★★★★★

5. Juli 2021

At træne hos Kristine har været det bedste, jeg længe har gjort for mig selv.

Jeg har haft et 4 måneders forløb med 8 ugers bootcamp, 1:1 træning med Kristine samt kostvejledning.

Kristine har hjulpet mig til at finde glæden ved træning, og hun ved lige, hvornår hun kan presse en lidt mere. At træne sammen med andre ligesindede på bootcampen har været sjovt og motiverende, og Kristine forstår at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. 

Alle kan være med uanset niveau, og at træningen foregår udendørs har kun været et ekstra plus. Jeg glæder mig til at skulle til træning nu og har virkelig fået lyst til at blive ved med at træne. At jeg har tabt 10 kg og har det meget bedre i min krop, er det bedste resultat jeg kunne ønske mig.

Kristine har mine varmeste anbefalinger 😃

Karin Svensson | ★★★★★

25. Maj 2021

Jeg har deltaget på Kristines bootcamp siden januar i år og er blevet totalt afhængig! Fantastisk træning med god variation i øvelser. Det her er lige hvad jeg har brug for! Jeg kan mærke at min krop er blevet stærkere og det har givet mig glæden at træne tilbage! 

Det er fedt at træne sammen med andre kvinder der er i ca samme alder og form/kondi som jeg, det giver god motivation, stemning og vi kan fejre succeser og fremskridt sammen.

Jeg er stort fan af at det er udendørs, det giver et ekstra boost at få frisk luft samtidig som man træner.

Lisa Banditt Martinsen | ★★★★★

16. Maj 2021

Fantastisk personlig træner, varieret i sine øvelser, tager hensyn og ser den enkelte. Anbefales på det varmeste 🤩

Mette Robertsen | ★★★★★

16. Maj 2021

Jeg elsker at gå på kirstine s bootcamp. Jeg får mere energi, fokus på kost og sover bedre om natten. Jeg kan varmt anbefale, er forløb hos Kirstine knapmann. 

Hun er smilende, fuld af energi og har fokus på alle som deltager. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så er det her en fantastisk, sjov og livsbekræftende måde at gøre det på.

Kjersti Fosheim | ★★★★★

​7. Maj 2021

Det begyndte med et tilfældig opslag på FB i fjor sommer, og endte med 20 kg vægttab og et nyt liv! Tak til Kristine og hendes geniale bootcamp + 1:1 koncept = 4 mdr der virkelig ændret mit liv🤩​Som ekstrabonus tabte min kæreste 18 kg. Nu 5 mdr senere holder vi begge stadig vægten og den sunde linje 💪Med Kristine som PT/kostvejleder fik jeg indprentet nye sunde rutiner i hverdagen, som også nemt kunne videreføres efter endt forløb. Kristine er med sit blide, dejlige væsen en fantastisk stabil og professionel støttespiller – der gør noget der er rigtig svært meget meget nemmere. Jeg har fået træningsmotivationen tilbage og er generelt blevet bedre tll at prioritere mig selv, min krop og eget velvære. Får daglig komplimenter for mit nye look, udstråling og giv. Invester i dig selv! Sign up til Kristines bootcamp + 1:1 forløb. A life changing decision. Kæmpe anbefaling herfra ​⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bat-El Menadeva Karpantschof

★★★★★

Jeg kan varmt anbefale Kristine.

Efter en lang pause fra træning pga. blandt andet skulderskade og problemer med knæ, fik jeg Kristine som PT. Med hendes hjælp, er jeg både blevet stærkere og har lært at jeg sagtens kan selvom min krop nogle gange driller. Det er skønt at få troen på sin krop tilbage.

Derudover ved Kristine ved præcis hvornår jeg har en dag hvor jeg lige kan presses det ekstra, og hvornår jeg ikke skal det. Det er fedt!​

Mie Bohnensack Larsen

★★★★★

Mit forløb hos Kristine startede med en samtale omkring træning og kostplan, hvor jeg blev introduceret for kalorietælling, styrketræning og planlægning af måltider. Selvom det var noget, jeg tidligere havde bandet langt over, var strukturen helt sikkert det, der hjalp allermest, når planen skulle overholdes. Jeg tror også, mange forbinder kostplaner med kedelige salater og tørre kiks, men der var stadig plads til ”luksus” mad og rødvin. Tre gange træning om ugen virkede også helt vildt uoverskueligt og uopnåeligt, men også det lykkedes 💪

Motivationen blev holdt oppe, at man allerede efter 3 kg kunne mærke en forskel. Efter 5 kg sad mit tøj meget bedre end tidligere, mine meget stramme cowboybukser blev løsere, og mit ansigt tyndere.

Nu er det blevet til hele 10 kg, og jeg føler mig mere tilpas i min egen krop. Forløbet er desværre afbrudt pga. et udvekslingsophold, men jeg har taget alle de gode vaner jeg har fået med videre og bruger dem stadig hyppigt i min dagligdag.

Jeg kan helt sikkert anbefale Kristine, hvis du ligesom mig ønsker at få det bedre med dig selv​.

Pernille Viktoria Fonseca Huss

★★★★★

Jeg har været så heldig at få kyndig vejledning gennem en længere periode fra Kristine. Vejledningen indebar både kost og træning herunder hjemmetræning.

Kristine har formået at give mit et sundt billede på mad og sørget for at give mig indsigt i kcal og energiomsætning af diverse madvare. Samtidigt har hun hjulpet mig med at få et bedre selvbillede af min krop og givet mig indsigt i, at en sund krop kan se ud på forskellige måder.

Med hendes holistiske tilgang til sundhed, ikke bare fysisk men også psykisk sundhed har hjulpet mig med at booste min interesse for en sund og stærk krop, så det passer ind i min hverdag og til mit selvbillede.

​Jeg kan derfor kun sige, at jeg varmt kan anbefale Kristine!

Camilla Jaqueline Bruun

★★★★★

Hej, jeg har et træningsforløb med Kristine på 16 uger (2 træninger per uge), vi har været i gang i 4 - 5 uge, inde corona ramte.

Mit mål har været primært at for motivationen tilbage til at træne, og blive stærker og komme i form, der det har være rigtig svært for mig det sisdte lange stykke tid, og jeg ved for tidliger hvad træning kan gøre både fysisk og psykis, og jeg må sige at jeg virkelig har fået motivationen tilbage, bare efter kort tid.

Jeg har kunne holde mine træninger til vert anden dag, her i disse corona måneder (85% af tiden), det har også givet mig at jeg har fået mere overskud til at fokusere på min kost, og det er mega fedt.

Så alt i alt har det allerede hjålpede mig rigtig meget, og jeg kan kun anbefale det, og glæder mig til at forsætte med træningerne med Kristine, nå træningcentrerne for lov til at åbne op igen. 😃💪​

Julie Jessien Olesen

★★★★★

Jeg har trænet med Kristine siden november 2019. Jeg opsøgte Kristine, da jeg var træt af at føle mangel på energi, ingen lyst til at træne og gerne ville tabe mig.

Vi har siden opstart trænet 2 gange om ugen, hvor træningen altid har været varieret og fuld af energi. Jeg har fået hjælp til at blive motiveret, stærkere og i langt bedre form. Undervejs i forløbet har vi gennemført test, som har motiveret mig da jeg kunne se fremskridt hver gang. Det har resulteret i at jeg har nået det mål jeg satte mig for. 10,5 kg er tabt samt 47 cm er forsvundet. Ydermere føler jeg, at jeg har langt mere energi, og jeg har fortsat lysten til at træne.​

Jeg er meget glad for det forløb, vi har haft og jeg er så glad for Kristine har hjulpet mig på vej :-)​

Stine Als | ★★★★★

​22. december 2020
​ 

I sommer deltog jeg i det første af 2 bootcamp-forløb med Kristine, som jeg fulgte op med et personligt 2:1 forløb sammen med min søster.

Jeg kan varmt anbefale begge dele til alle, som kunne tænke sig nye inputs til deres træning og et ekstra kærligt og dybt motiverende skub til at komme igang igen!

Vi er nu halvvejs igennem vores personlige forløb og begejstringen holder stadig ved og jeg glæder mig faktisk til at skulle træne!

Kristine formår at skabe et trygt rum og at møde én lige der hvor man er og se hvad man har brug for, for at kunne overskue at komme igang og ikke mindst holde ved!

Tak Kristine

Følg mig på Instagram

Se de seneste nyheder, billeder og videoer lige her

Besøg mig ​på Facebook

Følg mig på Facebook og få et større indblik i min hverdag. Her finder du en masse inspiration til træning, kost og en sund livsstil.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Jeg har trænet i ca. 10 år og har beskæftiget mig med alt fra​ boksning, svømning, fitness træning, styrketræning og cro​ssfit. 

Min tilgang til træning er, at den skal tilpasses den enkelte. Det skal være udfordrende, men også sjovt! 

Hvad får du ud af en personlig træner?

correct (1)  ​Du vil blive mere glad, energisk og få overskuddet tilbage i hverdagen.

correct (1)  ​Du får det liv du har drømt om, med overskuelig kost, sjov og udfordrende træning.

correct (1)  Du vil opnå et varigt vægttab og/eller en stærk krop gennem træning og kostoptimering.

correct (1)  ​Du får hjælp til at forvandle træning fra en sur pligt til en sund og sjov vane.

Kontakt mig

Kristine Knapmann

Vennemindevej 39, Kbh Ø

Telefon: 53 54 40 53

E-mail: Info@kristineknapmann.dk

Se mine handelsbetingelser