​Handelsbetingelser

– Kristine Knapmann, Personlig træner & kostvejleder


​Ved køb af ydelser og produkter hos Kristine Knapmann (CVR. nr. 41321709 ) gælder de nedenstående handelsbetingelser.

Kristine Knapmann

Vennemindevej 39, st. tv.

2100 København Ø


​CVR-nr.: 41321709

Telefon: +45 53544053

Mail: info@kristineknapmann.dk

#1 TRÆNINGSSESSION

En træningssession har en længde på 55 min.

Afholdelsen af træningssessioner aftales med Kristine Knapmann pr. tlf., mail eller sms.

Træningssessionerne foregår udendørs i KBH NV.

#2 AFLYSNING AF TRÆNINGSSESSION

Ønsker klienten at aflyse eller rykke en træningssession, skal dette ske senest 24 timer inden den aftalte tid, enten skriftligt eller med personlig kontakt til med træneren.

Aflyses en træningssession senere end 24 timer før den aftalte tid, vil timen automatisk blive trukket og træningssessionen vil herefter ikke være kunne refunderes.

Hvis træneren er nødsaget til at aflyse eller flytte en træningssession, vil dette ligeledes ske senest 24 timer før den aftalte tid. Hvis træneren aflyser, vil træningssessionen være til rådighed på et senere aftalt tidspunkt.

#3 - BETALING

Tjenesteudbyderen modtager din betaling ved brug af Dankort, Visa/Dankort eller Mastercard.

Kristineknapmann.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder at dine data er sikre, og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Du forpligter dig til at betale alle rater uanset om du måtte stoppe undervejs og uanset årsag. Forsinket eller udebleven betaling anses derfor heller ikke som en ophævelse af aftalen. Ved forsinket/udebleven betaling tillægges morarente i henhold til rentelovens regler.

#4- OPHØR AF SAMARBEJDET

Ved accept af handelsbetingelserne accepterer du, at træningsforløbet, træningsprogrammer og kostplaner skræddersyes helt specifikt ud fra dine behov og målsætning. Udarbejdelsen af disse er derfor omfattet forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3, og der er derfor ingen fortrydelsesret efter udarbejdelsen af kostplaner eller træningsprogram. Klienten vil derfor være forpligtet til at betale det fulde beløb, uanset om denne ønsker at gøre brug af kostplaner, træningsprogrammer eller personlige træningsforløb.

#5 – AFVIKLING & PAUSE AF FORLØB

Ved køb af personlige træningsforløb, kostforløb eller bootcamps skal dette afvikles indenfor maksimalt forløbets varighed plus halvanden måned. Dette er også tilfældet selvom, at klienten har aflyst sine tidligere aftaler i overensstemmelse med Kristine Knapmann’s afbudspolitik. Dette er begrundet i, at en kontinuerlig træning er en forudsætning for, at der kan opnås de resultater, som der er aftalt mellem Kristine Knapmann og klienten ved forløbets påbegyndelse. Afvikles forløbet ikke indenfor denne periode går forløbet tabt.

Alle personlige træningsforløb, kostforløb eller bootcamps kan under ekstraordinære omstændigheder (f.eks. sygdom/dødsfald i den nærmeste familie) sættes på pause, dog maksimalt i halvanden måned. Genoptages forløbet ikke efter 1,5 måneds pause, går forløbet tabt.

#6 - RETTIGHEDER

Kristine Knapmann bevarer alle rettigheder til leverede ydelser og produkter, hvad enten de er digitale eller trykte. Ved køb opnås alene en brugsret til det købte. Brugsretten er personlig. Det købte må kun anvendes til eget brug. Det købte skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand.

Det købte må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil det er købt, herunder må det købte særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med kristineknapmann.dk’s virksomhed. kristineeknapmann.dk’s og Kristine Knapmanns navne må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse.

#7 - TAVSHEDSPLIGT

Under samarbejdet er det sandsynligt at der vil blive drøftet personlige oplysninger imellem træneren og klienten. Træneren har tavshedspligt i forhold til dine personoplysninger, og behandler alene dine personoplysninger i overensstemmelse med persondatapolitikken.

#8 - PERSONDATA

Ved at benytte kristineknapmann.dk og købe forløb gennem kristineknapmann.dk accepterer du, at Kristine Knapmann behandler dine personoplysninger i henhold til nedenstående datapolitik.

KONTAKT DEN DATAANSVARLIGE:

Kristine Knapmann er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som du har oplyst i forbindelse med dit forløb hos Kristine Knapmann. Har du nogle spørgsmål i forbindelse med min behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte mig på ovenstående kontaktoplysninger.

FORMÅLET MED BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER:

Kristine Knapmann indsamler dine oplysninger med henblik på at kunne planlægge og tilrettelægge din træning, så der tages højde for dine behov og kunnen.

Dine betalingsoplysninger opbevares til at gennemføre betaling for vores dine forløb.

HVILKE PERSONDATA BEHANDLER?

Kristine Knapmann har brug for en række personoplysninger for at kunne tilbyde dig det bedst mulige træningsforløb.

Kristine Knapmann behandler alene almindelige, ikke-følsomme personoplysninger om dig, herunder for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, skadeshistorik herunder helbredsoplysninger, samt dine betalingsoplysninger i forbindelse med betaling af dine forløb.

Denne behandling sker i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a.

Kristineknapmann.dk v/Kristine Knapmann benytter anerkendte kortindløsere til evt. håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort. Bemærk at ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på område herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

I tilføjelse til det ovenstående behandles eventuelle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. kreditkort informationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås hverken af kristineknapmann.dk v/Kristine Knapmann eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere og behandles på intet tidspunkt af kristineknapmann.dk v/Kristine Knapmann

HVEM VIDEREGIVES DINE OPLYSNINGER TIL?

Personoplysninger afgivet til Kristine Knapmann eller på krisitineknapmann.dk videregives kun til betroede tredje mænd, der er nødvendige for opfyldelse af betaling.

Der er indgået databehandleraftaler med disse forretningspartnere/leverandører, der kan fremvises på anmodning.

OPBEVARING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Kristine Knapmann opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde dine forpligtelser over for dig som klient eller indtil du anmoder om at vi sletter dine data. Herefter vil din data blive enten slettet eller anonymiseret.

RETTEN TIL AT TRÆKKE SAMTYKKE TILBAGE

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte mig på de ovenstående kontaktoplysninger.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækning. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

DINE RETTIGHEDER

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til min behandling af oplysninger om dig. Dette indebærer retten til at få indsigt i de oplysninger jeg behandler om dig, samt ret til berigtigelse eller sletning af disse oplysninger. Derudover har du ret til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger, ligesom du kan gøre indsigelse mod min ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Ønsker du at gøre brug af de ovenstående rettigheder, kan du kontakte mig via de ovenstående kontaktinformationer.

KLAGE TIL DATATILSYNET

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, jeg behandler dine oplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.​​

​Anmeldelser og anbefalinger

Læs et udkast af hvad vores klienter siger om os

Ane Stobbe | ★★★★★

5. Juli 2021

At træne hos Kristine har været det bedste, jeg længe har gjort for mig selv.

Jeg har haft et 4 måneders forløb med 8 ugers bootcamp, 1:1 træning med Kristine samt kostvejledning.

Kristine har hjulpet mig til at finde glæden ved træning, og hun ved lige, hvornår hun kan presse en lidt mere. At træne sammen med andre ligesindede på bootcampen har været sjovt og motiverende, og Kristine forstår at variere træningen, så det aldrig bliver kedeligt. 

Alle kan være med uanset niveau, og at træningen foregår udendørs har kun været et ekstra plus. Jeg glæder mig til at skulle til træning nu og har virkelig fået lyst til at blive ved med at træne. At jeg har tabt 10 kg og har det meget bedre i min krop, er det bedste resultat jeg kunne ønske mig.

Kristine har mine varmeste anbefalinger 😃

Karin Svensson | ★★★★★

25. Maj 2021

Jeg har deltaget på Kristines bootcamp siden januar i år og er blevet totalt afhængig! Fantastisk træning med god variation i øvelser. Det her er lige hvad jeg har brug for! Jeg kan mærke at min krop er blevet stærkere og det har givet mig glæden at træne tilbage! 

Det er fedt at træne sammen med andre kvinder der er i ca samme alder og form/kondi som jeg, det giver god motivation, stemning og vi kan fejre succeser og fremskridt sammen.

Jeg er stort fan af at det er udendørs, det giver et ekstra boost at få frisk luft samtidig som man træner.

Lisa Banditt Martinsen | ★★★★★

16. Maj 2021

Fantastisk personlig træner, varieret i sine øvelser, tager hensyn og ser den enkelte. Anbefales på det varmeste 🤩

Mette Robertsen | ★★★★★

16. Maj 2021

Jeg elsker at gå på kirstine s bootcamp. Jeg får mere energi, fokus på kost og sover bedre om natten. Jeg kan varmt anbefale, er forløb hos Kirstine knapmann. 

Hun er smilende, fuld af energi og har fokus på alle som deltager. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, så er det her en fantastisk, sjov og livsbekræftende måde at gøre det på.

Kjersti Fosheim | ★★★★★

​7. Maj 2021

Det begyndte med et tilfældig opslag på FB i fjor sommer, og endte med 20 kg vægttab og et nyt liv! Tak til Kristine og hendes geniale bootcamp + 1:1 koncept = 4 mdr der virkelig ændret mit liv🤩​Som ekstrabonus tabte min kæreste 18 kg. Nu 5 mdr senere holder vi begge stadig vægten og den sunde linje 💪Med Kristine som PT/kostvejleder fik jeg indprentet nye sunde rutiner i hverdagen, som også nemt kunne videreføres efter endt forløb. Kristine er med sit blide, dejlige væsen en fantastisk stabil og professionel støttespiller – der gør noget der er rigtig svært meget meget nemmere. Jeg har fået træningsmotivationen tilbage og er generelt blevet bedre tll at prioritere mig selv, min krop og eget velvære. Får daglig komplimenter for mit nye look, udstråling og giv. Invester i dig selv! Sign up til Kristines bootcamp + 1:1 forløb. A life changing decision. Kæmpe anbefaling herfra ​⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bat-El Menadeva Karpantschof

★★★★★

Jeg kan varmt anbefale Kristine.

Efter en lang pause fra træning pga. blandt andet skulderskade og problemer med knæ, fik jeg Kristine som PT. Med hendes hjælp, er jeg både blevet stærkere og har lært at jeg sagtens kan selvom min krop nogle gange driller. Det er skønt at få troen på sin krop tilbage.

Derudover ved Kristine ved præcis hvornår jeg har en dag hvor jeg lige kan presses det ekstra, og hvornår jeg ikke skal det. Det er fedt!​

Mie Bohnensack Larsen

★★★★★

Mit forløb hos Kristine startede med en samtale omkring træning og kostplan, hvor jeg blev introduceret for kalorietælling, styrketræning og planlægning af måltider. Selvom det var noget, jeg tidligere havde bandet langt over, var strukturen helt sikkert det, der hjalp allermest, når planen skulle overholdes. Jeg tror også, mange forbinder kostplaner med kedelige salater og tørre kiks, men der var stadig plads til ”luksus” mad og rødvin. Tre gange træning om ugen virkede også helt vildt uoverskueligt og uopnåeligt, men også det lykkedes 💪

Motivationen blev holdt oppe, at man allerede efter 3 kg kunne mærke en forskel. Efter 5 kg sad mit tøj meget bedre end tidligere, mine meget stramme cowboybukser blev løsere, og mit ansigt tyndere.

Nu er det blevet til hele 10 kg, og jeg føler mig mere tilpas i min egen krop. Forløbet er desværre afbrudt pga. et udvekslingsophold, men jeg har taget alle de gode vaner jeg har fået med videre og bruger dem stadig hyppigt i min dagligdag.

Jeg kan helt sikkert anbefale Kristine, hvis du ligesom mig ønsker at få det bedre med dig selv​.

Pernille Viktoria Fonseca Huss

★★★★★

Jeg har været så heldig at få kyndig vejledning gennem en længere periode fra Kristine. Vejledningen indebar både kost og træning herunder hjemmetræning.

Kristine har formået at give mit et sundt billede på mad og sørget for at give mig indsigt i kcal og energiomsætning af diverse madvare. Samtidigt har hun hjulpet mig med at få et bedre selvbillede af min krop og givet mig indsigt i, at en sund krop kan se ud på forskellige måder.

Med hendes holistiske tilgang til sundhed, ikke bare fysisk men også psykisk sundhed har hjulpet mig med at booste min interesse for en sund og stærk krop, så det passer ind i min hverdag og til mit selvbillede.

​Jeg kan derfor kun sige, at jeg varmt kan anbefale Kristine!

Camilla Jaqueline Bruun

★★★★★

Hej, jeg har et træningsforløb med Kristine på 16 uger (2 træninger per uge), vi har været i gang i 4 - 5 uge, inde corona ramte.

Mit mål har været primært at for motivationen tilbage til at træne, og blive stærker og komme i form, der det har være rigtig svært for mig det sisdte lange stykke tid, og jeg ved for tidliger hvad træning kan gøre både fysisk og psykis, og jeg må sige at jeg virkelig har fået motivationen tilbage, bare efter kort tid.

Jeg har kunne holde mine træninger til vert anden dag, her i disse corona måneder (85% af tiden), det har også givet mig at jeg har fået mere overskud til at fokusere på min kost, og det er mega fedt.

Så alt i alt har det allerede hjålpede mig rigtig meget, og jeg kan kun anbefale det, og glæder mig til at forsætte med træningerne med Kristine, nå træningcentrerne for lov til at åbne op igen. 😃💪​

Julie Jessien Olesen

★★★★★

Jeg har trænet med Kristine siden november 2019. Jeg opsøgte Kristine, da jeg var træt af at føle mangel på energi, ingen lyst til at træne og gerne ville tabe mig.

Vi har siden opstart trænet 2 gange om ugen, hvor træningen altid har været varieret og fuld af energi. Jeg har fået hjælp til at blive motiveret, stærkere og i langt bedre form. Undervejs i forløbet har vi gennemført test, som har motiveret mig da jeg kunne se fremskridt hver gang. Det har resulteret i at jeg har nået det mål jeg satte mig for. 10,5 kg er tabt samt 47 cm er forsvundet. Ydermere føler jeg, at jeg har langt mere energi, og jeg har fortsat lysten til at træne.​

Jeg er meget glad for det forløb, vi har haft og jeg er så glad for Kristine har hjulpet mig på vej :-)​

Stine Als | ★★★★★

​22. december 2020
​ 

I sommer deltog jeg i det første af 2 bootcamp-forløb med Kristine, som jeg fulgte op med et personligt 2:1 forløb sammen med min søster.

Jeg kan varmt anbefale begge dele til alle, som kunne tænke sig nye inputs til deres træning og et ekstra kærligt og dybt motiverende skub til at komme igang igen!

Vi er nu halvvejs igennem vores personlige forløb og begejstringen holder stadig ved og jeg glæder mig faktisk til at skulle træne!

Kristine formår at skabe et trygt rum og at møde én lige der hvor man er og se hvad man har brug for, for at kunne overskue at komme igang og ikke mindst holde ved!

Tak Kristine

Følg mig på Instagram

Se de seneste nyheder, billeder og videoer lige her

Besøg mig ​på Facebook

Følg mig på Facebook og få et større indblik i min hverdag. Her finder du en masse inspiration til træning, kost og en sund livsstil.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Jeg har trænet i ca. 10 år og har beskæftiget mig med alt fra​ boksning, svømning, fitness træning, styrketræning og cro​ssfit. 

Min tilgang til træning er, at den skal tilpasses den enkelte. Det skal være udfordrende, men også sjovt! 

Hvad får du ud af en personlig træner?

correct (1)  ​Du vil blive mere glad, energisk og få overskuddet tilbage i hverdagen.

correct (1)  ​Du får det liv du har drømt om, med overskuelig kost, sjov og udfordrende træning.

correct (1)  Du vil opnå et varigt vægttab og/eller en stærk krop gennem træning og kostoptimering.

correct (1)  ​Du får hjælp til at forvandle træning fra en sur pligt til en sund og sjov vane.

Kontakt mig

Kristine Knapmann

Vennemindevej 39, Kbh Ø

Telefon: 53 54 40 53

E-mail: Info@kristineknapmann.dk

Se mine handelsbetingelser