Omega-3

Ren Omega-3 olie fra 100% arktisk vildfisk med økologisk, koldpresset olivenolie og vitamin D3 – tilsat en frisk smag fra naturlig citron og appelsin.

Ændringer i diæten

Før den industrielle revolution indeholdte diæt i den vestlige verden omtrent lige meget Omega-3-fedtsyrer som Omega-6-fedtsyrer. De sidste 40-50 år er der derimod sket store ændringer i vores diæt. Vi konsumerer i dag en stor mængde forarbejdet mad og planteolier fra for eksempel soja, solsikke og majs, som indeholder optil 80% Omega-6 og lidt eller ingen Omega-3. En betydelig mængde Omega-6 finder vi i foder til de dyr og de animalske produkter som vi spiser – det samme kan gælde for opdrættede fisk.

Få testet om du er i underskud af Omega-3

Når du køber EQ Pure Artic Oil følger der en blodtest med, som vil fortælle dig hvad din balance af Omega-3 / Omega-6 er. Ligger din balance imellem Omega-3 og Omega-6 på 1:3, får du dine penge retur. Efter 120 dage får du taget endnu en blodtest, så vi kan se din fremgang i dit Omega-3/ Omega-6 niveau.

Resultater viser at ved brug af EQ Pure Arctic Oil i minimum 120 dage, har de fleste opnået en bedre fedtsyrebalance i kroppen. EQ Pure Arctic Oil består af ren Omega-3 olie fra torsk i det kolde, næringsrige arktiske hav udenfor den norske kyst.

Omega-3 / Omega-6

Overvægt af Omega-6-fedtsyrer kan blive et stort helseproblem hvis du spiser langt mere af det end Omega-3. Det før de fleste af os, desværre uden at vide det. 

I dag er forholdstallet eller rationen mellem Omega-6 og Omega-3-fedtsyrer i den vestlige diæt mellem 10:1 og 20:1. Det betyder at vi indtager op til 20 gange så meget Omega-6- som Omega-3-fedtsyrer. Den anbefalede ratio er lavere end 5:1. I løbet af de sidste 10 år er det blevet alment kendt at varige betændelser er en drivkraft bag en række kroniske sygdomme som hjerte- og karsygdomme, diabetes type-2 og fedme. En ratio højere en 5:1 forlænger tiden og omfanget af betændelsesreaktionerne i kroppen. En bedre balance imellem indtag af Omega-6 og Omega-3 kan være nøglen til en bedre helse og reducere og forebygge kroniske sygdomme.

Omega-9

Vi har valgt at tilsætte omega-9-fedtsyrer og høje koncentrationer af antioxidanter af typen polyfenoler fra en helt unik koldpresset olivenolie. Olivenolien er af den bedste kvalitet og har modtaget NYIOOC GOLD AWARD. Omega-9-fedtsyrer bidrager til at opretholde friske blodkar, en god hjertehelse samt at kontrollere blodsukkerniveauet i kroppen. 

For at forebygge udvikling af betændelserreaktioner og hjerte-og karsygdomme, er løsningen at øge indtaget af højkvalitets Omega-3 og Omega-9-fedtsyrer, fremfor kun at reducere Omega-6-indtaget.

Sådan tager du blodtesten​

Priser og forløb:

Vi anbefaler dobbelt dosering den første måned, for at booste dine celler - du vil derfor modtage 2 flasker EQ Pure Artic Oil i din første levering inkl. 2 test. Første måned af dit EQ premium abonnement koster 799 DKK + 39 kr. i forsendelse og håndtering.

Efter første måned vil du med EQ premium abonnement modtage 1 flaske EQ Pure Artic Oil for kun 339 DKK + 39 kr. i forsendelse og håndtering. Dit abonnement forløber i min. 6 måneder, hvorefter det er muligt at opsige dette, hvis det ønskes.

Dit forløb starter med en anonym bloddråbetest. Den sendes til et norsk lægelaboratorium i Oslo: VITAS, hvor dit Omega 3 måles samt din ratio mellem Omega 3 og 6, for det er denne ratio der i følge Sundhedsstyrelsen bør lægge på et forhold under 1:4. Normalpris for denne bloddråbetest er 995 kr.

Efter 5 måneder er det tid til retest, for at se hvor meget dit Omega-3/Omega-6 forhold er forbedret siden du startede på EQ Pure Artic Oil.

Sådan gør du:

Du vælger hvilken smag du ønsker og klikker på linket ovenfor, så bliver du sendt til Eqology's hjemmeside, hvor produktet er lagt i kurven allerede - så udfylder du blot kontakt og betalings oplysninger. 

Herefter modtager du med posten din EQ Pure Artic Oil, så du kan komme igang med det samme. Din første anonyme bloddråbetest skal du have af mig, så kontakt mig efter du har bestilt og så finder vi ud af om vi skal mødes, eller om jeg skal sende testen til dig via post. 

God fornøjelse med olien!

Fordele ved Omega-3​

Godt for dit hjerte

250mg DHA og EPA bidrager til normal hjertefunktion.

Godt for din hjerne

250mg DHA bidrager til normal hjernefunktion. Gravide og ammende: 450mg DHA og 250mg EPA bidrager til normal udvikling af hjerne hos foster og spædbarn.​

Godt for dit syn

250mg DHA bidrager til normalt syn. Børn op til 1 år: 100mg DHA bidrager til normal udvikling af synet.

Godt for dit immunforsvar

Bidrager til normal funktion af immunforsvaret.

Godt for din muskelfunktion

Bidrager til normal muskelfunktion.

Godt for dit blodtryk og for triglyceridniveauet i blodet

2-5g DHA og EPA bidrager til at opretholde et normalt triglyceridnivaeu i blodet, samt et normalt blodtryk​

Vitamin D3:

​Godt for dine muskler, immunforsvar, blod og skelet.

Vitamin D3 bidrager til normal muskelfunktion og immunforsvar, normalt optag af calcium og fosfor, normalt calciumniveau i blodet, og vedligeholdelse af skelet og tænder. Sukkerfri. Saltfri.

Produceret i Norge for Eqology.​

​MSC certificeret:

Bæredygtig, sporbar og vildtfanget fisk

MSC, Marine Stewardship Council, er en international ideel organisation. MSC-certificerede fiskerier sikrer at fisken er fange på et nivaeu som gør at fiskebestanden og økosystemerne, som de er afhængige af, vil være sunde og produktive for fremtiden.

Følg mig på Instagram

Se de seneste nyheder, billeder og videoer lige her

Besøg mig ​på Facebook

Følg mig på Facebook og få et større indblik i min hverdag. Her finder du en masse inspiration til træning, kost og en sund livsstil.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Om firmaet

Jeg har trænet i ca. 10 år og har beskæftiget mig med alt fra​ boksning, svømning, fitness træning, styrketræning og cro​ssfit. 

Min tilgang til træning er, at den skal tilpasses den enkelte. Det skal være udfordrende, men også sjovt! 

Hvad får du ud af en personlig træner?

correct (1)  ​Du vil blive mere glad, energisk og få overskuddet tilbage i hverdagen.

correct (1)  ​Du får det liv du har drømt om, med overskuelig kost, sjov og udfordrende træning.

correct (1)  Du vil opnå et varigt vægttab og/eller en stærk krop gennem træning og kostoptimering.

correct (1)  ​Du får hjælp til at forvandle træning fra en sur pligt til en sund og sjov vane.

Kontakt mig

Kristine Knapmann

Vennemindevej 39, Kbh Ø

Telefon: 53 54 40 53

E-mail: Info@kristineknapmann.dk

Se mine handelsbetingelser